HC Dunarea Braila calificată oficial în turul 2 al EHF European League

De Mihai Vintilă 21 Iulie 2020, 22:20 Sport

Federatia Europeana de Handbal a anuntat lista completă cu echipele calificate in EHF European League. HC Dunarea Braila s-a calificat in turul 2 al competitiei europene tragerile la sorți urmând să aibă loc in 28 iulie la Viena.

“Ne bucuram ca am reusit sa ne atingem obiectivul si ca am readus echipa in competitiile europene. Suntem calificati in turul 2 cu echipe puternice din Europa cum ar fi Kuban, Thuringer sau Hypo, unele echipe avand in trecut meciuri in Liga Campionilor. Am reusit in aceasta vara sa efectuam transferuri foarte importante cu gandul de a face fata in cele trei competitii in care suntem angrenati, Liga Florilor MOL, Cupa Romaniei Fan Courier si EHF European League. Ne dorim un parcurs cat mai lung in competitia europeana pentru a duce numele judetului Braila cat mai departe in Europa, cunoscut fiind faptul ca sportul este cel mai bun ambasador. Ne bucuram ca avem sprijinul Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Braila si le multumim pe aceasta cale”, a declarat presedintele HC Dunarea Braila, Caranica George.

Din turul 2 al EHF European League mai fac parte si echipele: Hypo Niederösterreich, WAT Atzgersdorf, Paris 92, Thüringer HC, Alba Fehervar KC, Molde HK Elite, Tertnes Bergen, HC Dunarea Braila, Kuban, LC Brühl Handball, IUVENTA Michalovce, LUGI Handboll.

Primul meci in competiția europeana va avea loc in luna octombrie.

 

 

Autor Mihai Vintilă 21 Iulie 2020, 22:20 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii