CS MIOVENI - DACIA UNIREA BRĂILA 0-1. Brăila câștigă trei puncte mari

De Mihai Vintilă 25 Aprilie 2018, 19:25 Sport

Deplasarea din etapa a 31-a a Ligii a II-a a fost de bun augur pentru Dacia Unirea Brăila. Echipa noastră a câștigat cu 1-o la Mioveni după un joc bun. Golul a venit în minutul 33 când Gabriel Niță a marcat din interiorul careului după ce tot el făcuse o pătrundere în apărararea gazdelor. Până la gol ar mai fi de remarcat ratarea lui Banyoi din minutul 26 când portarul gazdelor a respins în extremis.

Brăila a fost activă tot meciul. Astfel elevii lui Alin Pânzaru au trimis în bara transversală în minutul 48 pentru ca în minutul 61 Pop să nu reușească să îl învingă pe portarul gazdelor în situație de unu la unu!. În minutul 90 a fost cea mai mare ocazie a Mioveniului când Florescu a șutat din lovitură liberă iar portarul Daciei Botaș a scos de lângă bară.

Dacia Unirea a jucat cu următorul 11 : Botaş - Gîţ, Stănciulescu (cpt.), Ghiocel, Nicola - M. Dima, Anghelina (schimbat cu Ţăranu 90') - Gab. Niţă, Al. Pop (schimbat cu Vitan 74'), Cubleşan (schimbat cu Alin Manea 35') - Banyoi . Rezerve: Bg. Olaru - Covaciu, Ol. Bucur, Dushkaj.

După această victorie Dacia Unirea urcă pe locul 14 cu 34 de puncte. Sâmbătă 28 aprilie de la ora 12 la Brăila va fi meciul Dacia Unirea - AFC Hermannstadt.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 25 Aprilie 2018, 19:25 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii