ZIUA CONSILIULUI INTERNAŢIONAL AL SPORTULUI MILITAR

De Redactia 19 Februarie 2017, 12:43 Sport

Vineri,17 februarie, în Parcul Monument din municipiul Brăila, au avut loc activităţi ocazionate de aniversarea Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar. În cadrul acestor manifestări, s-au desfăşurat, începând cu ora 14.00, activităţi sportive la care au participat peste 80 de militari ai unităţilor din garnizoană.

Organizat pentru prima oară în anul 2006 de către Consiliul Internaţional al Sportului Militar, în scopul sărbătoririi datei de constituire a acestui organism, evenimentul îşi propune să promoveze, anual, practicarea sportului în armatele lumii şi, prin anvergura mondială a acţiunii, să contribuie la menţinerea păcii.

Scopul acestei manifestări sportive este şi de a transmite motto-ul Consiliului Internaţional al Sportului Militar, ”Prietenie prin sport”, printre militarii din cele 133 ţări membre ale Consiliului, care participă simultan la alergări pe distanţe scurte sau lungi, mers pe jos sau pe schiuri, indiferent de aptitudinile lor fizice, de grade, funcţii, vârstă sau sex.

Ofiţer de relaţii publice
Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos"
Locotenent-colonel Popa George

 

Autor Redactia 19 Februarie 2017, 12:43 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii