Dacia Unirea a retrogradat în Liga a III-a

De Mihai Vintilă 05 Mai 2019, 11:23 Sport

Sâmbătă 4 mai la Brăila Dacia Unirea a pierdut în fața celor de la F.C. Argeș cu scorul de 0-2 și a retrogradat în liga a III-a. Antrenorul Florentin Petre a aliniat la start formația Iul. Moldoveanu - Coteţ, Moroianu, Diakite, R. Băluţă - Van den Driest (cpt.), Val. Robu, D. Mihalcea, Ciucureanu - Jalow, Konyeha. Rezerve au fost Rob. Chirilă - Gurău, Cheleş, Băcanu, Şt. Sava, Al. Duţu și Sil. Robu. Schimbările efectuate pe parcurs au fost în min 59 când a ieșit Lamine Diakite şi a intrat Stefăniţă Sava și în min 70 când a ieșit Costin Ciucureanu şi a intrat Răzvan Băcanu.

Golurile argeșene au fost marcate în min 53 la o centrare din corner a lui Alin Popa când a reluat din careu Vasile Buhăescu și în min 62 când Moroianu a respins în față iar Eduard Florescu a reluat balonul spre colțul de sus al porții brăilene.

Mai trebuiesc menționate bara din minurul 34 a lui Năstăsie și penaltyul ratat de Eduard Florescu în min 51.

Dacia Unirea retrogradează după un sezon plin de lipsuri financiare. Să sperăm că în liga a III-a acolo unde se va alătura cel mai probabil Făuirei-ului și Chișcani-ului va face la anul o figură frumoasă și cu o finanțare adecvată va putea reveni în eșalonul doi.

Ultimul meci din acest sezon va fi la Petrolul, sâmbătă 11 mai, când cel mai probabil Dacia Unirea va mai acumula încă o înfrângere.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 05 Mai 2019, 11:23 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii