Locuri de muncă în Portugalia în domeniul agricol, selecția candidaților în Roman și Brăila

De A.J.O.F.M. Brăila 12 Ianuarie 2018, 10:46 Social

EURES Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei.

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara:
1. Roman (judetul Neamt) - 17 ianuarie 2018 - Complex Bradutul, Bulevardul Republicii nr.46, langa Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);
2. Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018 - Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independentei nr.282 (cu intrare din strada Galati).

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.
Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere.
Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.
Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.
Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date pentru munca in strainatate va conţine următoarele documente:
 - Copie CI/BI;
- Adeverinta medicala (apt pentru munca);
- CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman (jud. Neamt) si 17.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila (jud. Braila).

La selectie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de munca si care s-au inregistrat in baza de date a A.J.O.F.M. Braila, compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate).

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, cu sediul in Braila, B-dul Dorobantilor Nr.603-605, telefon 0239611386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.
Compartiment Comunicare si Secretariat Consiliu Consultativ

 

Autor A.J.O.F.M. Brăila 12 Ianuarie 2018, 10:46 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii