Saptamana nationala a voluntariatului la Braila, 14-20 mai 2012

De Redactia 14 Mai 2012, 00:05 Social
In cadrul Saptamanii nationale a voluntariatului la Braila - "Voluntariatul, un dar pentru comunitate" vor avea loc mai multe evenimente la biblioteca Judeteana "Panait Istrati", pe platoul din fata bibliotecii, in Parcul Monument dar si la Scoala cu clasele I-vIII din Cazasu.

Primul eveniment va avea loc in data de 16 mai intre orele 10-12 in Sala de festivitati a Bibiotecii "Panait Istrati" din Braila si are ca organizatori  Asociatia Nationala a bibliotecarilor si bibliotecilor publice din Romania - filiala Braila si Centrul de Tineret TINKLUB in parteneriat cu Biblioteca Judeteana Panait Istrati din Braila.

Tema acestuia este: Voluntariatul, un dar pentru comunitate - masa rotunda a ONG-urilor la care vor fi invitati reprezentanti ai administratiei locale, mass media, institutii descentralizate etc. Se vor discuta problemele cu care se confrunta ONG-urile brailene si expuneri legate de voluntariat.

Cu aceasta ocazie se va lansa primul numar al publicatiei semestriale  "Pentru comunitate - Buletin al voluntariatului brailean".


 

Autor Redactia 14 Mai 2012, 00:05 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate