Inaugurare 11 blocuri în Ansamblul de Locuinte ANL Brăiliţa III

De A.Frangu 22 Septembrie 2014, 22:46 Social
Marti, 23 septembrie 2014, ora 16,00 vor fi inaugurate înca 11 blocuri din Ansamblul de Locuinte ANL Brăiliţa III, ultimele.  136 de familii se vor muta în locuinte noi. Din acestea 106 sunt apartamente cu 2 camere si 30 garsoniere.

Detalii în comunicatul de presa dat publicitatii de Primaria Braila:

Primarul Municipiului Braila, dr. Ing. Aurel Gabriel Simionescu,  inaugureaza marti, 23 septembrie 2014, ultimele 11 blocuri din Ansamblul Brailita III. Lucrările de construire au început în urma cu patru ani şi au fost executate de SC Concas SA Buzau.

Cele 11 blocuri însumează 136 de apartamente din care 106 apartamente sunt cu două camere, iar restul de 30 sunt garsoniere.  Blocurile sunt construite în regim P+3. Suprafaţa utilă a unui apartament cu două camere este de 54.4 mp, iar cea a unei garsoniere este de 39 mp.

Fiecare bloc are centrala termică pe scară, apartamentele fiind contorizate separat pentru apă rece si apă caldă, energie electrică şi gaze. Finisările realizate constau în tâmplărie termopan la exterior, izolatie termică exterioară, lemn interior, gresie, faianţă şi parchet.
Valoarea investitiei este de 19 655 125 lei.

Contribuţia Primăriei Municipiului Brăila este de 1,5 milioane lei, concretizată prin realizarea infrastructurii necesare – canalizare, alimentare cu apă, gaze, energie electrică, realizare alei şi drumuri de acces, locuri de parcare, amenajarea spatiului verde, realizarea a doua puncte gospodăreşti, locuri de odihnă şi două locuri de joaca pentru copii.

Finalizarea acestor blocuri reprezinta încă un pas concret în  asigurarea unor locuinţe decente pentru tinerii din municipiul Brăila. În acelaşi timp, reprezintă şi un îndemn pentru folosirea facilităţilor pe care Guvernul României le oferă în vederea cumpărării acestor locuinţe.

Vom continua demersurile noastre pentru ca în perioada următoare, în sistem ANL, ANL Credit Ipotecar sau prin încurajarea investitorilor privaţi, construcţia de locuinţe să continue în Brăila, acesta fiind şi un semnal pentru dezvoltarea permanentă a  serviciilor publice oferite cetăţenilor.

Proaspeţii chiriaşi vor achita o chirie de 51 lei/lună pentru o garsonieră şi 75 lei/lună pentru un apartament cu două camere.

Inaugurarea Ansamblului de Locuinte ANL Brăiliţa III va avea loc începand cu ora 16.00.

 

Autor A.Frangu 22 Septembrie 2014, 22:46 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate