Continua campania: Mita si votul ilegal înseamna închisoare!

De IPJ Braila 18 Mai 2012, 14:46 Social
Reamintim ca Ministerul Administratiei si Internelor desfasoara, în perioada 10 mai - 9 iunie 2012, în contextul alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, o campanie de informare si constientizare a cetatenilor cu privire la sanctiunile prevazute de lege în cazul votului ilegal si a mitei electorale, având ca slogan „Mita si votul ilegal înseamna închisoare!”.
   
Materialele promotionale au început sa fie afisate la sediile tuturor unitatilor si subunitatilor de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, a celor de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” Braila, precum si în unitatile de învatamânt, unde vor fi amplasate si sectiile de votare.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila asigura cetatenii ca vor actiona ferm fata de orice încalcare a legii si vor manifesta echidistanta indiferent de calitatea celor care încalca normele legale în vigoare.

De asemenea, politistii recomanda tuturor cetatenilor sa respecte legea si sa anunte la numarul unic de urgenta 112, orice fapta prin care se încalca reglementarile electorale în vigoare.


 

Autor IPJ Braila 18 Mai 2012, 14:46 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate