Let’s Do It, Danube! - campanie de educatie in scolile din judetele dunarene

De Redactia 07 Aprilie 2014, 00:41 Social
“Let’s Do It, Danube!” își propune să desfășoare o amplă campanie de educație în școlile din județele dunarene si curațarea malurilor Dunării chiar de Ziua Internațională a fluviului, pe 29 iunie 2014.

Județele implicate în acest an la ziua de curățenie sunt Caraș – Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța. Din 2010 până în prezent, echipele de voluntari “Let`s Do It, Romania!” au curățat 35 de zone în județul Tulcea și au participat la diferite evenimente pentru protejarea Dunarii si a arealului Deltei Dunării.

„Decizia inițierii acestui proiect a avut la bază inițiativa colegilor de la Let`s Do It, World! de a curăța bazinul Mării Mediterane. Una dintre cele mai importante componente ale acestui proiect este implicarea elevilor pentru a înțelege importanța protejării arealului Dunării și nu numai. Programul va aduce metode moderne de educare a tinerilor din scolile implicate (de exemplu, un concurs de creație având ca tema Dunărea și prietenii Dunării) iar cadrele didacticevor fi sustinute cu material si tehnologie. Pentru elevi, am pregatit un concurs de creatie avand ca tema Dunarea si prietenii Dunarii”, a declarat Andrei Coșuleanu, director executiv “Let`s Do It, Romania!“

De asemenea, începând cu anul viitor, initiativa va fi extinsă la nivel regional, implicând toate țările prin care fluviul trece.

 

Autor Redactia 07 Aprilie 2014, 00:41 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate