AJOFM: Locuri de munca în UE/SEE prin intermediul reţelei EURES

De Redactia 30 Octombrie 2014, 19:58 Social

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila aduce la cunoştinţă persoanelor care doresc să ocupe un loc de muncă în UE/SEE faptul că, la această dată, prin intermediul reţelei EURES, sunt puse la dispoziţie de către angajatorii din Norvegia, Spania, Germania, Ungaria, Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Austria, 1114 locuri de muncă vacante, în diverse ocupaţii.
 
Oferta cea mai mare a fost comunicată de către angajatorul  SUREXPORT COMPANIA AGRARIA SL din HUELVA – SPANIA, care pune la dispoziţie un număr de 800 de locuri de muncă în domeniul agricol, pentru recoltarea  de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2015. Selecţia solicitanţilor de loc de muncă, pentru angajatorul spaniol, va avea loc în perioada 26-30 ianuarie 2015, în locaţii ce vor fi comunicate ulterior. Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila interesate pentru a participa la această selecţie, se vor înregistra până la sfârşitul anului 2014 în evidenţele compartimentului  EURES din cadrul A.J.O.F.M. Brăila.

Aproximativ 75 de locuri de muncă vacante sunt oferite în ocupaţia asistent medical de angajatori din Germania şi Marea Britanie.

De asemenea, firma Robotika Bf KFT Budapesta oferă 50 de posturi pentru persoane calificate în ocupaţia confecţioner huse pentru maşini, iar Gartner Intertrans Hungaria KFT cauta 75 de soferi autocamion pentru transport international.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila pot obţine informaţii suplimentare la sediul A.J.O.F.M. Brăila, din municipiul Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr.603-605, parter, biroul 2, consilier EURES Mihaela - Zina Mirică - Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, interior 114, e-mail: ajofm@br.anofm.ro, mihaela.mirica@br.anofm, cât şi pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Director Executiv,
Monica BRATU

 

Autor Redactia 30 Octombrie 2014, 19:58 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii