Locuri de munca în UE/SEE prin AJOFM Braila

De Redactia 12 Septembrie 2014, 10:57 Social
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca în UE/SEE faptul ca, la aceasta data, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Norvegia, Spania, Germania, Ungaria, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Franta, Austria, Finlanda, Norvegia, Lituania si Estonia peste 1100 locuri de munca vacante, în diverse ocupatii.
 
Oferta cea mai mare a fost comunicata de catre angajatorul  SUREXPORT COMPANIA AGRARIA SL din HUELVA – SPANIA, care pune la dispozitie un numar de 800 de locuri de munca în domeniul agricol, pentru recoltarea  de capsuni. Durata contractelor de munca este de aproximativ 3 luni, iar data estimata de angajare este 15 februarie 2015. Selectia solicitantilor de loc de munca, pentru angajatorul spaniol, va avea loc în perioada 26-30 ianuarie 2015, în locatii ce vor fi comunicate ulterior. Persoanele cu domiciliul în judetul Braila interesate pentru a participa la aceasta selectie, se vor înregistra pâna la sfârsitul anului 2014 în evidentele compartimentului  EURES din cadrul A.J.O.F.M. Braila.

Aproximativ 100 de locuri de munca vacante sunt oferite în ocupatia asistent medical de angajatori din Germania, Irlanda si Marea Britanie.

De asemenea, firma Robotika Bf KFT Budapesta ofera 50 de posturi pentru persoane calificate în ocupatia confectioner huse pentru masini.

Persoanele cu domiciliul în judetul Braila pot obtine informatii suplimentare la sediul A.J.O.F.M. Braila, din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr.603-605, parter, biroul 2, consilier EURES Mihaela - Zina Mirica - Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, interior 114, e-mail: ajofm@br.anofm.ro, mihaela.mirica@br.anofm, cât si pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Director Executiv,
Monica BRATU

 

Autor Redactia 12 Septembrie 2014, 10:57 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate