Consultatii stomatologice gratuite pentru brăileni

De Redactia 15 Aprilie 2013, 21:27 Sanatate
Începând cu luna aprilie 2013 si până la finalul anului, brăilenii pot beneficia de consultatii stomatologice gratuite, în cadrul campaniei nationale ”Zâmbeste România”, sustinută de Aquafresh.
14 cabinete stomatologice din Brăila s-au alăturat initiativei.

Cei interesati trebuie să intre pe site-ul www.zambesteromania.ro, la sectiunea ”Consultatii gratuite”, unde pot accesa lista cabinetelor disponibile, să selecteze cel mai apropiat cabinet stomatologic si să apeleze numărul de telefon specificat în listă pentru programarea la o consultatie gratuită.

Campania „Zâmbeste România”, sustinută de Aquafresh, a fost dezvoltată pentru a facilita accesul la educatie şi la prevenţie, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii orale în rândul populatiei din România si se află în cel de-al doilea an de desfăsurare.

Cu mesajul ”Ai grijă de sănătatea dintilor tăi!”, campania se adresează anul acesta în special părintilor, copiilor si educatorilor, sustinând cei trei pasi esentiali pentru un zâmbet sănătos:
- periajul dinților de două ori pe zi, timp de câte două minute
- mersul la dentist în mod regulat – cel putin o dată pe an
- o dietă sănătoasă, care să includă multe fructe si legume.

Mai multe informatii, sfaturi privind sănătatea orală sunt disponibile pe platforma online www.zambesteromania.ro si pe pagina www.facebook.com/zambesteromania.

 

Autor Redactia 15 Aprilie 2013, 21:27 Sanatate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate