Valentine’s Day Charity Ball – editie aniversara de 10 ani

De Redactia 23 Ianuarie 2012, 14:40 Romania
Cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate, Fundatia Blue Heron organizeaza editia jubiliara a Valentine’s Day Charity Ball, prestigiosul eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul tinerilor orfani sau abandonati cu realizari academice deosebite, provenind din centrele de plasament din România.
 
Evenimentul va avea loc sâmbata, 11 februarie, la Hotel Pullman World Trade Center. Peste 250 de invitati din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civila si presa se vor alatura si în acest an cauzei fundatiei Blue Heron. Prin prezenta si contributiile lor, acestia ofera tinerilor beneficiari ai Fundatiei o sansa la educatie universitara si la un viitor mai bun.
 
Programul evenimentului include o prezentare de moda oferita de finalistele Miss Universe România 2011, licitatia Artmark din colectii de arta exclusiviste si momente muzicale oferite de artisti de renume. Vedeta TVR Valentina Ionescu a anuntat si în acest an ca se va implica în organizarea evenimentului caritabil si va fi gazda invitatilor în calitate de prezentator.
Momentul cheie al evenimentului îl reprezinta decernarea premiului umanitar „Forget-Me-Not”, premiu acordat pentru contributii remarcabile aduse în societatea civila din România. Laureatii editiilor anterioare sunt Steven si Valeria van Groningen, Dinu Patriciu, Camelia Sucu, ASR Principesa Mostenitoare Margareta a României si Anastasia Soare.

„Suntem bucurosi sa aniversam 10 ani de activitate ai Fundatiei Blue Heron, perioada în care am reusit sa ne punem amprenta asupra viitorului a sute de tineri români al caror trecut este precar, dar care au ambitie si potential, în ciuda unui trecut descurajant. Vom continua sa le oferim deschidere spre oportunitatile vietii prin proiectele noastre în anii ce vor urma”, a declarat Stefania Madginson, presedinte al Fundatiei Blue Heron.

„În cei 10 ani de existenta Fundatia Blue Heron a strâns peste 1.000.000 de dolari de la 730 de donatori din Statele Unite si din România. Suntem mândri sa avem pâna în prezent 160 de bursieri, dintre care 46 se afla la începutul unei cariere promitatoare”, a declarat Mike Costache, director de strategie si fundraising al Fundatiei Blue Heron.

Înca de la înfiintare, toate cheltuielile administrative ale fundatiei sunt platite de catre membrii fondatori, astfel încât donatiile si contributiile financiare ale sustinatorilor sunt folosite integral pentru programul de burse universitare. Fundatia îsi propune sa ofere 50 de burse aditionale în anul universitar 2012-2013 datorita sprijinului acordat de generosii donatori din România si din Statele Unite.

 

Autor Redactia 23 Ianuarie 2012, 14:40 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate