Târg de produse traditionale la Romexpo; 26-29 martie 2014

De A.Frangu 19 Martie 2014, 13:23 Romania

In perioada 26 - 29 martie 2014, la Romexpo, in casutele de pe Aleea Negustorilor, se organizeaza Târgul de produse traditionale II. Se vor expune produse alimentare traditionale (produse din carne, produse lactate, peste si produse din peste, bauturi alcoolice si non-alcoolice, pâine, dulciuri, produse apicole, conserve legume-fructe) dar si obiecte de artizanat, cadouri, articole vestimentare si accesorii.

In aceeasi perioada Romexpo este gazda si altor evenimente importante:

ROMENVIROTEC - Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, editia a 21-a, poate fi vizitata in Pavilioanele C2, C3 si Platforma 5 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Este cea mai importanta expozitie internationala dedicata protectiei mediului din Romania si este organizata sub Patronajul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice. Pe durata desfasurarii se vor organiza conferinte si seminarii, concursuri workshop-uri dedicate specialistilor.

ROMMEDICA - Targ international de medicina si farmacie are ca locatie pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo fiind cea mai importanta manifestare care se adreseaza medicilor, asistentilor si specialistilor in domeniu.

RAILF-ROMCONTROLA - Targ de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator (Expozitie si Simpozion) se desfasoara in pavilionul C4 Romexpo. Este cel mai important eveniment din Romania dedicat domeniilor automatizari si instrumentatie, aparatura de laborator.

 

Autor A.Frangu 19 Martie 2014, 13:23 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii