Porti deschise la TAROM in 18 septembrie 2013

De Alexandrina Iordache 16 Septembrie 2013, 00:57 Romania
TAROM, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române împlineşte în data de 18 septembrie 2013, 59 de ani de existenţă şi celebreaza această zi împreună cu clientii. Cu aceasta ocazie TAROM îşi va deschide porţile în cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor interesaţi.

Vor fi prezentate la hangarul tehnic al companiei, activităţile mai puţin cunoscute pasagerilor, de la verificările privind siguranţa şi calitatea zborului, până la programele de întreţinere şi etapele de verificare tehnică a fiecărei aeronave înainte de zbor.

De asemenea, angajaţii companiei vor povesti despre aspectele mai puţin cunoscute ale meseriei pe care o practică cu pasiune.

Toţi cei care doresc să aniverseze compania TAROM în data de 18 septembrie 2013, sunt rugaţi să se  înscrie prin intermediul formularului, pe care îl pot accesa din următorul link: www.tarom.ro/ziua-tarom.

Tot cu aceasta ocazie TAROM rasplătească fidelitatea pasagerilor săi prin organizarea unei tombole unde se vor câştiga 59 de bilete de avion. Cei care au achizitionat bilete de avion, online, de pe www.tarom.ro, în perioada 5-15 septembrie 2013 vor participa automat la tragerea la sorţi din data de 18 septembrie 2013.

Câştigătorii pot opta pentru călătorii dus-întors, în perioadele 1 noiembrie-15 decembrie 2013, respectiv 15 ianuarie-28 februarie 2014, pe oricare din următoarele rute: Bucuresti-Praga, Cluj-Praga, Bucuresti-Londra, Iasi-Londra, Iasi-Bologna, Iasi-Torino, Iasi-Roma, Bucuresti-Dublin, Bucuresti-Dubai.

Sursa: TAROM

 

Autor Alexandrina Iordache 16 Septembrie 2013, 00:57 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate