Mesajul premierului Victor Ponta adresat persoanelor vârstnice

De Alexandrina Iordache 01 Octombrie 2013, 12:51 Romania
La 1 octombrie se sarbatoreste Ziua Internationala a Persoanelor Vârstnice. Cu aceasta ocazie premierul Victor Ponta a adresat un mesaj persoanelor sarbatorite. Redam mesajul integral:

"Astazi, de Ziua Internationala a Persoanelor Vârstnice, transmit un gând bun parintilor si bunicilor noatri, carora le urez „La multi ani!”. Doresc tuturor sa aiba multa sanatate, o viata linistita si sa poata sa ne transmita din bunatatea si întelepciunea lor mult timp de acum înainte.

Stiu foarte bine ca, pentru unii dintre cei pe care îi sarbatorim astazi, Ziua Internationala a Persoanelor Vârstnice nu înseamna decât o alta zi de suferinta si de neajunsuri. Acest lucru este profund nedrept, iar una dintre preocuparile mele si ale colegilor mei din Guvern este aceea de a îndrepta aceasta situatie. Pasii pe care i-am facut pâna acum, în primul an de guvernare, în aceasta directie sunt o dovada a credintei si a hotarârii de a îmbunatati semnificativ conditiile de viata ale vârstnicilor, fie ca vorbim de restituirea sumelor retinute ilegal din pensie, de redeschiderea unor spitale, de o grija mai mare pentru plata la timp a medicamentelor sau de indexarea, pentru prima data dupa mult timp, a pensiei cu rata inflatiei.

Sunt constient de faptul ca anii de greutati pe care parintii si bunicii nostri i-au traversat nu pot fi anulati peste noapte. Acest lucru nu trebuie sa ne descurajeze, ci sa ne motiveze si mai mult. A fi alaturi de persoanele vârstnice si a le arata respectul nostru este o datorie morala pentru noi, ca cetateni si ca societate".

Victor Ponta
Prim-ministru al Guvernului României

 

Autor Alexandrina Iordache 01 Octombrie 2013, 12:51 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate