Incubatorul de condeie - concurs de creaţii literare

De AmosNews 15 Septembrie 2011, 18:39 Romania
AdLittera lansează luni, 19 Septembrie, cea de-a doua ediţie a concursului literar naţional "Incubatorul de condeie", ce se va desfăşura în mediul online în perioada 19 Septembrie- 19 Noiembrie 2011, competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Concursul este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Vor fi premiate în data de 19 noiembrie , într-un cadru festiv, cele mai creative, originale şi inovative lucrări. Juriul este compus din scriitori profesionişti, din specialişti în comunicare şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţia anterioară a concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC de către editurile partenere ale AdLittera. La a II-a ediţie, premiul special este asigurarea unui loc în Tabăra de creaţie „DeBOOT CAMP IDC”, ce va fi organizată în vara anului 2012.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor fi putea organizate participa în fiecare sâmbătă, în perioada 1 octombrie-12 noiembrie a.c., la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitoarea Monica Ramirez.

De asemenea, în paralel, vor fi organizate, precum şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru câştigarea participării la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect cultural, îndeplinind funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și prin artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.
 
Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală.

Fundația pentru Tineret DANUBIUS  este organizația care a pus la dispoziție platforma organizării competiţiei.

 

Autor AmosNews 15 Septembrie 2011, 18:39 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate