Gala Societatii Civile 2014: inscrieri in perioada 27 februarie-25 martie 2014

De A.Frangu 27 Februarie 2014, 19:40 Romania
Incepând din 27 februarie si pâna pe 25 martie 2014 se fac inscrierile la a XII-a ediţie a Galei Societăţii Civile pentru proiectele non-profit ale organizațiilor neguvernamentale din România.

Proiectele implementate în 2013 pot fi inscrise in 17 sectiuni structurate in patru categorii. Înscrierile se realizează online, pe www.galasocietatiicivile.ro., anunta organizatorii.

Calendarul Galei Societăţii Civile 2014:
Perioada de înscrieri: 27 februarie - 25 martie 2014
Jurizare:  2 aprilie - 12 mai 2014
Festivitatea de premiere va avea loc la începutul lunii iunie, în Bucureşti.

Detalii in comunicatul de presa transmis de organizatori:

În perioada 27 februarie - 25 martie 2014 se desfășoară înscrierile la cea de-a XII-a ediţie a Galei Societăţii Civile pentru proiectele non-profit ale organizațiilor neguvernamentale din România. Înscrierile se realizează online, pe www.galasocietatiicivile.ro.
 
“După ediția de anul trecut, care s-a bucurat de un număr record de înscrieri, anul acesta avem așteptări foarte mari. Sperăm să vedem cel puțin la fel de multe proiecte, cel puțin la fel de relevante, eficace și originale prin soluțiile propuse în implementare, iar juriului să îi fie la fel de greu să aleagă câștigătorii pentru fiecare secțiune. Această evoluție pozitivă din ultimii ani ne bucură și ca organizatori ai celui mai mare proiect dedicat exclusiv promovării activității sectorului non-profit din România, dar mai ales ca cetățeni a căror speranță în viitor crește, avem onoarea să premiem an de an cele mai bune proiecte ale sectorului non-profit aplaudate la scenă deschisă de către publicul larg”, a declarat Florentina Loloiu, Director Programe Gala Societății Civile

Reprezentanţii sectorului non-profit şi neguvernamental pot înscrie proiecte implementate în anul 2013, în cele 17 secţiuni ale competiţiei, structurate astfel:
 
Categoria A: Educaţie, Învăţământ, Cercetare; Artă şi cultură; Apărarea drepturilor individuale/ colective; Comportament civic şi participare publică; Sănătate; Incluziune socială; Servicii de asistenţă socială; Protecţia mediului; Dezvoltare economică şi socială
Categoria B: Proiecte şi campanii de voluntariat; Proiecte pentru tineret
Categoria C: Buget - Eficienţă; Impact; Durabilitate; Originalitate
Categoria D: Proiecte şi campanii de CSR; Programe.
 
Evaluarea proiectelor se va desfășura în perioada 2 aprilie - 12 mai 2014 și va fi realizată de către un juriu alcătuit din specialiști în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri şi formatori de opinie ai societăţii civile şi ai sectorului non-profit şi din reprezentanţi ai sectorului privat, consultanți în CSR, comunicare sau corporate affairs.
 
Cele mai bune propuneri vor fi anunţate în cadrul Festivităţii de premiere a Galei Societăţii Civile, care va avea loc la începutul lunii iunie, în Bucureşti.

Mai multe informații despre competiţie găsiți pe site-ul Galei Societății Civile:   http://www.galasocietatiicivile.ro/page/competitie.html


 

Autor A.Frangu 27 Februarie 2014, 19:40 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate