Freedom House România lanseaza editia a XIV-a a Concursului National Tânarul Jurnalist al Anului 2011

De Redactia 24 Mai 2012, 18:10 Romania
Freedom House România, alaturi de Ringier si Vodafone România - sponsor fondator, anunta lansarea celei de-a XIV-a editii a concursului "Tânarul Jurnalist al Anului”. Concursul este adresat tinerilor jurnalisti (pâna în 35 ani) din întreaga tara, care scriu în presa tiparita si online.
 
Înscrierile se pot face pâna pe  14 iunie, astfel (formularul de înscriere e atasat):
prin posta: Freedom House România, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti, cod postal 021396 prin e-mail:  freedomhouse@freedomhouse.ro

Cei care doresc sa se înscrie trebuie sa completeze un formular, disponibil pe www.freedomhouse.ro si sa includa, alaturi de acesta, 3 articole publicate în editii print sau online, în cursul anului 2011, fiecare însotit de un scan sau o fotocopie si de un link (dupa caz). În cazul articolelor online, se vor accepta numai cele publicate pe site-uri de specialitate. Postarile de pe bloguri de orice tip si interviurile nu sunt eligibile.
 
Candidatii se pot înscrie la o singura sectiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs. Cei care au câstigat Marele Premiu în cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa.
 
Sectiunile celei de-a XIV-a editii a concursului sunt:
1. ACTUALITATE INTERNA/SOCIAL - sustinuta de Vodafone România
2. TELECOM&GADGETS - sustinuta de Vodafone România
3. FINANTE - sustinuta de UniCredit Tiriac Bank
4. MEDIU/ECOLOGIE - sustinuta de Eco-Rom Ambalaje
 

Pentru fiecare sectiune, juriul va acorda Marele Premiu de 4.000 lei, dar numai în cazul atingerii standardului de calitate impus (tehnica jurnalistica, abilitate de a genera subiecte si dezbateri). Participantii se pot înscrie la maxim una din cele patru sectiuni.
 
În luna iulie vor fi anuntati câstigatorii, în cadrul unei ceremonii de premiere preluata de partenerii media – TVR Info, Societatea Româna de Radiodifuziune, Ziare.com, HotNews.ro, Asociatia Româna de Monitorizare a Audientelor (ARMA) si Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).
 
Persoana de contact:
Ramona Diaconu –Freedom House Romania
Adresa: Bd. Ferdinand, 125, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021-253.28.38
Mobil: 0740.089.253
E-mail:  freedomhouse@freedomhouse.ro
www.freedomhouse.ro

 

Autor Redactia 24 Mai 2012, 18:10 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate