Flashmobul Solidaritate cu Basarabia in fata ambasadei R.Moldova in Bucuresti

De Frimu Ghinea 10 Octombrie 2013, 08:06 Romania
Asociaţia ROMâNIA VIE, fondată de un grup de protestatari din Bucureşti, Piaţa Universităţii 2012/2013- zona Arhitectură, care are drept scop apărarea drepturilor omului, protejarea patrimoniului natural, cultural, istoric, arheologic şi paleontologic, promovarea cauzelor şi obiectivelor civice, culturale şi ecologice, refomarea societătii româneşti, propunerea de politici publice având ca obiect toate materiile enumerate anterior, vă invităm sâmbătă, 12 octombrie, la orele 14, la flashmobul „Solidaritate cu Basarabia”, care se va desfăşura in faţa Ambasadei Republicii Moldova din Mun. Bucureşti, Aleea Alexandru nr. 40, sector 1, 011824.

Ciocnind un pahar de vin produs în potgoriile de dincolo de Prut, ne vom exprima protestul fata de şantajul pe care Federaţia Rusă îl aplică Republicii Moldova în preziua asocierii cu Uniunea Europeană prin blocarea importurilor de vin basarabean si îi vom îndemna pe toţi concetăţenii noştri să îşi exprime solidaritatea faţă de aceşti conaţionali greu încercaţi de istorie prin achiziţionarea vinului făcut de ei.

Acest eveniment se va desfăşura in pregătirea Marşului Pentru Basarabia, eveniment de mare amploare organizat de PLATFORMA CIVICă ACţIUNEA 2012 duminică, 20 octombrie 2013, orele 14-17, cu plecare din Piaţa Victoriei, care a fost deja autorizat de Primăria Municipiului Bucureşti conform legii.

 

Autor Frimu Ghinea 10 Octombrie 2013, 08:06 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate