„România la Centenar”, eveniment organizat de către Administrația Prezidențială

De A.Frangu 14 Martie 2018, 14:46 Romania

sigla centenarAdministrația Prezidențială organizează evenimentul „România la Centenar”, eveniment găzduit de Palatul Cotroceni. Manifestarea are loc joi, 15 martie 2018 și la ea au fost invitați inițiatori ai unor importante proiecte şi manifestări dedicate Centenarului, personalități provenind din mediul academic și cultural, din administraţia publică locală și societatea civilă după cum precizează un comunicat al Administrației Prezidențiale pe care îl prezentăm în continuare:

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa joi, 15 martie a.c., la dezbaterea „România la Centenar”, organizată de către Administrația Prezidențială și găzduită la Palatul Cotroceni. La eveniment au fost invitați inițiatori ai unor importante proiecte şi manifestări dedicate Centenarului, personalități provenind din mediul academic și cultural, din administraţia publică locală și societatea civilă.

La începutul anului dedicat aniversării Marii Uniri, Președintele României şi participanţii la dezbatere vor discuta despre viziunea marcării Centenarului, despre felul în care se pregăteşte calendarul manifestărilor, cât şi despre modul în care proiectele sunt sprijinite de către autorități.

Preşedintele Klaus Iohannis încurajează și susține inițiativele dedicate celebrării Centenarului, care propun perspective și obiective importante pentru viitorul european al României.

 

Autor A.Frangu 14 Martie 2018, 14:46 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii