Aurelian Temișan și Ilinca Avram prezintă prima seară a Festivalului Cerbul de Aur

De Redactia 20 August 2018, 21:18 Romania

cerbul de aurAurelian Temișan și Ilinca Avram vor deschide Festivalul Cerbul de Aur. Cei doi vor prezenta Gala Aniversară: 50 de ani de la prima ediție.

Aurelian Temișan și Ilinca Avram vor face cuplu în prima seară a Cerbului de Aur, pe 29 august. Amândoi sunt artiști și sunt obișnuiți cu scena și cu publicul. Aurelian Temișan este la a doua experiență pe scena festivalului, el a prezentat și la ediția din 2009

Ediția aniversară debutează cu o seară de gală dedicată artiștilor care au marcat evenimentul de la Brașov, primul și cel mai mare Festival Internațional de interpretare din România. Prima seară este o sărbătoare a laureaților Festivalului, de la Luminița Dobrescu, primul artist român care a câștigat Marele Trofeu, la Paula Seling, Corina Chiriac sau Răzvan Krivach.

În prima seară vor susţine recitaluri: Gigliola Cinquetti - câştigătoare marelui Trofeu Eurovision Song Contest 1964 şi invitată la a doua ediţie a Cerbului de Aur, în anul 1969, Andra - laureată a ediţiei din 2005, interpretul de fado Paulo Braganza şi trupa The Humans.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis în direct la TVR 1 și TVR Moldova.

 

Autor Redactia 20 August 2018, 21:18 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii