Asociatia Drumetii Montane - manifestarile lunii mai

De Redactia 04 Mai 2012, 14:55 Romania
Asociatia „Drumetii Montane” a participat in perioada 27 aprilie – 02 mai la diverse activitati sportive si educative. In perioada 27 – 29 aprilie membrii si voluntarii Asociatiei “Drumetii Montane” au participat la Cupa White Wolf, o competitie sportiva unde participarea a fost individuala iar participantii s-au intrecut in orientare sportiva, cros si escalada. Sambata seara participantii si sustinatorii acestora au avut parte de un foc de tabara pe cinste si muzica de chitara.
 
In data de 02 mai cu ocazia Zilei Nationale a Tinerilor s-a organizat in centrul Orasului Targu Jiu, Targul pentru Tineri,  organizat de catre Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Gorj,  unde Asociatia “Drumetii Montane” a putut sa  promoveze Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”, ce se va desfasura in acest an la Cabana Obarsia Lotrului in perioada 20 – 22 iulie 2012. Totodata cei care treceau prin fata standului erau premiati cu reviste si obiecte promotionale daca raspundeau corect la o intrebare de cultura generala.

Tot in data de 2 mai, Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Gorj a organizat in Parcul Central din orasul Targu Jiu Crosul Tinerilor ce sa desfasurat pe 2 categorii: masculin si feminin.  Câstigatorii locurilor 1,2 si 3 au fost premiati cu premii in aparate foto, media playere, stickuri usb, premii puse la dispozitie de catre DJST Gorj iar locurile 4,5,6,7,8 au fost premiate cu carti, tricouri, brelocuri puse la dispozitie de catre sponsorii Asociatiei „Drumetii Montane”.


 

Autor Redactia 04 Mai 2012, 14:55 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate