Participari incununate de succes ale Casei de Cultura a Studentilor din Galati

De Frimu Ghinea 11 Noiembrie 2014, 16:10 Romania

Casa de Cultura a Studentilor Galati a participat in luna noiembrie 2014 la doua festivaluri studentesti: Festivalul National Studentesc de Moda “Culorile Toamnei”, organizat de Casa de Cultura a Studentilor Pitesti (4 noiembrie 2014) si Festivalul de dans “Sibiu Dans Festival” organizat de Casa de Cultura a Studentilor Sibiu (7-9 noiembrie 2014).

La Festivalul “ Culorile Toamnei”, unde presedinte al juriului a fost Catalin Botezatu, C.C.S. Galati, prin designerul Silvia Alexandra Steriopol, care a prezentat colectia “Victorian Circus” inspirată din circul victorian al anilor 1840, a castigat Marele Premiu al Festivalului.

Designerul a fost insotit la festival de o echipa restransa din care au facut parte doua modele si hair stylist-ul Bogdan Stoian.

In perioada 7-10 noiembrie a.c., Casa de Cultura a Studentilor Galati a fost reprezentata la Festivalul de Dans “Sibiu Dans Festival” de trupele “Illqueens” si “Brotherhood”, care prin cateva coregrafii de exceptie au adus Galatiului importante premii dupa cum urmeaza:

Trupa Illqueens

Sectiunea formatie, genul Street Dance - locul I
- Sectiunea grup, genul Street Dance -locul I
- Sectiunea duet, genul Street Dance -locul I
- Sectiunea solo, genul Street Dance -locul II
- Sectiunea formatie, genul Show Revue (burlesque)-locul I
- Premiul pentru cea mai buna dansatoare a competitiei - Popovici Andrada


Trupa Illqueens a luat fiinta in iunie 2011, la initiativa coregrafului Costel Rosu. La numai 3 luni grupul participa la primul concurs de street dance, Nymphea 2011 Oradea, iar in februarie 2012 deja castiga primul concurs, ESDU Dance Masters Bucuresti: locul 1 categoria urban dance style, sectiunea juniors si premiul special Best Make Up. Intre timp trupa schimba o parte din membrii, participa la diferite tabere de dans si workshopuri, iar in 2013 obtine locul 3 la Hip hop International Oradea, si calificarea la etapa mondiala din Las Vegas. 

Trupa Brotherhood
- Sectiunea formatie, genul street dance – locul III

Trupa Brotherhood este o trupa galateana formata in urma cu 4 luni, fiind cea mai noua trupa de street dance afiliata Casei de Cultura a Studentilor Galati, avand in spate doi coregrafi apartinand trupei Stance Crew, Bogdan Capatan si Chiriac Andreea.

 

Autor Frimu Ghinea 11 Noiembrie 2014, 16:10 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii