Maraton PAPILLON Galati

De Redactia 08 Octombrie 2015, 12:17 Romania

În fiecare an, pe 9 octombrie, diverse comunități de pe Mapamond celebrează Ziua Educației Nonformale. Asociația Papillon din Galați se alătură comunităților din întreaga lume și va sărăbători această zi printr-o serie de ateliere-eveniment grupate sub titlu „Maraton PAPILLON”, la care sunt invitați toti copiii.

„Maraton PAPILLON” reprezintă o suită de activități, dezbateri și jocuri pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, desfășurate ca o ștafetă, pe parcursul a 24 de ore. Maratonul începe vineri, 9 octombrie, ora 16,00 și se încheie sâmbătă, 10 octombrie, ora 16,00. Chiar dacă pe timpul nopții Asociația Papillon nu va găzdui activități, jocurile și atelierele sunt reluate sâmbătă dimineața. Copiii pot participa, gratuit, la o vânătoare de comori, la o sesiune de vizionare de film și dezbatere, precum și la o activitate de confecționare de căsuțe pentru vrăbiuțe. Restul activităților sunt contra cost. Pentru a rezerva un loc la unul dintre ateliere, cei interesați sunt rugați să sune la telefon 0740.255.004.

„La diversele ateliere pentru copii pe care le găzduim în mod obișnuit la Papillon, mentorii noștri privilegiază metodele educației nonformale, deci putem spune că, la noi, Ziua Educației Nonformale e în fiecare zi. Totuși, prin Maratonul PAPILLON ne dorim să atragem atenția părinților și profesorilor asupra importantei activităților de tip nonformal pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Îi invit pe toți copiii curioși să încerce activitățile pe care le-am pregătit alături de mentorii noștri”, a declarat președinta Asociației Papillon, Corina Chiriac.

Asociația Papillon și-a început activitatea anul acesta, misiunea ei fiind aceea de promova metodele educației nonformale prin toate activitățile pe care le desfășoară pentru copii și adolescenți.

 

Autor Redactia 08 Octombrie 2015, 12:17 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii