Bicaz Kayak Fest 2018. Două zile dedicate comunitatii caiaciste din Romania

De Frimu Ghinea 02 Mai 2018, 11:52 Romania

Bicaz Kayak Fest 2018


În 26 și 27 Mai 2018 va avea loc a IV-a ediatie a Bicaz Kayak Fest, eveniment care ii reuneste pe toti iubitorii de ambarcatiuni usoare din Romania.

Astfel în Portul turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, puteți a vedea privelisti minunate, întâlni localnici ospitalieri, gusta mancarea traditională moldovenescă si pentru a participa pe apa cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toata lumea, indiferent de varsta!

Sambata 26 Mai 2018  poti sa participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la petrecerea organizata.

Duminica 27 Mai 2018  te asteapta alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz pana in dreptul Portului turistic Bicaz si al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul rasturnat.

Nimeni nu ar trebui sa lipseasca nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse in joc la tombola sunt insemnate, marele premiu fiind un CAIAC in valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primaria Bicaz in parteneriat cu Asociatia Holismed si urmareste promovarea sanatatii prin miscare, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea intr-o competitie sportiva deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Mai multe informatii despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro sau www.facebook.com/bicazkayakfest .

 

 

Autor Frimu Ghinea 02 Mai 2018, 11:52 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii