Asociația Niciodată Singur a adus bucuria in casele a 73 de braileni

De Frimu Ghinea 29 Decembrie 2016, 11:46 Romania

Asociatia Niciodata Singurl la Braila

Asociația Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor a oferit, cu ajutorul sponsorilor, donatorilor, al voluntarilor și al partenerilor sărbători fericite pentru vârstnicii singuri. Nu mai puțin de 1000 de vârstnici singuri, izolați sau cu o situație materială precară din București, Constanța, Brăila, Pitești și Ploiești s-au bucurat de cadouri, tichete sociale și pachete de alimente, dar și de momente speciale, mese festive și vizite ale voluntarilor care le-au readus speranța și atmosfera de sărbătoare în case sau în căminele de bătrâni.

In județul Brăila, 73 de pachete au ajuns cu bine la vârstnicii nevoiași, iar mulți dintre acești, alături de voluntari au participat la o masă festivă în familie, organizată pe 26 decembrie.

Sărbătorile sunt, în general, un moment de bucurie în familie. Dar pentru mii de vârstnici din România ele sunt doar o reamintire dureroasă că sunt singuri, săraci și invizibili. Alături de donatori, sponsori și voluntari am reușit în această perioadă să le arătăm că nu au fost uitați, să le aducem spiritul de sărbătoare în căminele de bătrâni și bucuria unui Crăciun în familie. Pentru că împreună le putem oferi vârstnicilor din România o bătrânețe demnăși mai frumoasă. a declarat Anca Iosub, director executiv al asociației.

 

Autor Frimu Ghinea 29 Decembrie 2016, 11:46 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii