Zacusca cu mere

De Silvia Cireasa 07 Noiembrie 2010, 08:51 Retete
Ingrediente:
1 kg mere
1 kg gogosari
1 kg ardei gras
1 kg morcov
1 kg ceapa
sare, piper, cimbru
500 ml ulei
370 mg bulion

Mod de preparare:
1. Merele, morcovii si ceapa se curata si se rad prin razatoarea mare.
2. Gogosarii si ardeii grasi se taie in doua, se curata de seminte si se dau prin masina de tocat sau se toaca cubulete.
3. Intr-o cratita mare se pun 500 ml de ulei si se calesc intai morcovii, apoi se adauga gogosarii si ardeii grasi tocati, apoi ceapa si in final merele. Se fierb pana uleiul iese deasupra. Se sareaza dupa gust, se pipereaza, se pune cimbru dupa gust. Se adauga bulionul si se mai fierbe compozitia cca. 10 minute. Fierbinte se pune in borcane, se inchid ermetic si se tin acoperite pana a doua zi, cand se aseaza in camara.



 

Autor Silvia Cireasa 07 Noiembrie 2010, 08:51 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate