Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana

De Alexandrina Iordache 11 Februarie 2014, 10:35 Retete
Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Ingrediente pentru prepararea tonului:
200 g ton rosu shasimi
10 g cuisoare
10 g piper negru
50 ml ulei de masline Arpis
Sare – dupa gust


Ingrediente pentru piure:
60 g cartofi
120 g broccoli
20 g unt
20 ml lapte
Sare – dupa gust
Piper – dupa gust

Mod de preparare ton tataki :
Cuisoarele si piperul se piseaza.
Tonul se trece prin amestecul de condimente si se pune la sotat pe toate partile, pana capata o crusta aramie, intr-o tigaie cu ulei Arpis incins.
La sfarsit tonul se taie in 6 – 7 felii egale.

Mod de preparare piure brocoli :
Cartofii si brocoli se fierb separat.
Dupa fierbere se lasa la scurs si se amesteca cu mixerul, impreuna cu untul si laptele, pana cand se obtine o pasta omogena.
Se adauga sare si piper dupa gust.

Reteta a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso Bucuresti.

 

Autor Alexandrina Iordache 11 Februarie 2014, 10:35 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate