Tagliatelle - reteta italiana

De A.Frangu 19 Februarie 2014, 09:56 Retete
Reteta italiana face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul italian Il Corso.

Ingrediente:
muschi de vita
tagliatelle
usturoi
ulei de masline Arpis
rosii cherry
sos brun
vin alb

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune uleiul Arpis la incins.
Muschiul de vita se taie joulienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat.
Se stinge cu vin si supa de legume si se adauga rosiile cherry si sosul brun.
Separat se pun pastele la fiert.
Cand se obtine consistenta dorita pentru sosul de legume se adauga pastele si mozzarella.

***
Reteta a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso din Bucuresti.

 

Autor A.Frangu 19 Februarie 2014, 09:56 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate