Snitel de curcan

De Silvia Cireasa 09 Septembrie 2011, 21:34 Retete
Ingrediente:
4 felii de carne de curcan
1 legatura de ierburi de sezon
4 linguri ulei de alune
2 linguri suc de lamaie
sare, piper proaspat macinat

Mod de preparare:
1. Snitelele se tamponeaza cu un servetel. Ierburile se taie marunt. Uleiul se amesteca cu sucul de lamaie si cu ierburile.
2. Snitelele se aseaza in marinata si se pun pentru 2-3 ore in frigider, se intorc de cateva ori. Se preincalzeste gratarul.
3. Snitele de curcan se scurg si se frig la gratar cca 8 minute pe fiecare parte, intorcandu-le de mai multe ori


 

Autor Silvia Cireasa 09 Septembrie 2011, 21:34 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate