Saramura de pui la gratar

De Silvia Cireasa 19 Noiembrie 2010, 22:25 Retete
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 ardei capia
- 2-3 fire de usturoi verde
- 3 catei de usturoi uscat
- cimbru
- ulei
- patrunjel verde
- sare piper

Mod de preparare:
Pulpele se taie in jumatate, se ung cu ulei si se presara cu cimbru, sare si putin piper. Se frig pe gratarul cu carbuni. Ardeii capia se coc si ei pe gratar.
Se prepara saramura intre timp: se pune 1 l de apa la fiert, cu sare si piper. Dupa ce a fiert apa se adauga cimbru, usturoiul  uscat taiat felii, ardeii copti rupti fasiute, usturoiul verde si patrunjelul tocate marunt. Se dau cateva clocote.
In zeama fierbinte se pun pulpele fripte, se dau intr-un clocot impreuna si se da deoparte. Se serveste preparatul cald cu mamaliguta alaturi si cu un pahar de vin alb.



 

Autor Silvia Cireasa 19 Noiembrie 2010, 22:25 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate