Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

De S.Oli 11 Ianuarie 2013, 13:26 Retete
Ce facem cand dorim un salam de biscuiti dar altfel? Ne jucam cu ingredientele, adaugam putina nuca de cocos si descoperim o rulada delicioasa.



Ingrediente:
400 gr biscuiti Petit Beurre;
400 ml lapte;
40 gr cacao;
2 – 3 linguri zahar;
1 pachet unt;
80 gr nuca de cocos;
150 gr zahar pudra vanilat;
esenta rom.

Preparare:
1. Fierbem laptele cu cacao, zahar si esenta de rom. Lasam sa se raceasca;
2. Zdrobim biscuitii fin (cea mai buna metoda este cu sucitorul de bucatarie si in cazul in care nu aveti, folositi o sticla!);
3. Turnam compozitia de la punctul 1 peste biscuiti si amestecam bine pana se omogenizeaza. Impartim  compozitia in doua;
4. Intindem prima jumatate pe o folie alimentara cu ajutorul sucitorului si pregatim crema;
5. Crema: topim untul, il frecam spuma cu mixerul, adaugam zaharul pudra si nuca de cocos. Omogenizam bine si impartim crema in doua parti;
6. Peste compozitia intinsa déjà pe folia alimentara punem un strat de crema. Rulam si desprindem usor compozitia de pe folie pana se formeaza un salam. Reluam procedura si cu cea de-a doua jumatate;
7. Cele doua batoane formate le invelim in folie si le dam la rece pentru o zi, pentru a se intari.
Pofta Buna!

 

Autor S.Oli 11 Ianuarie 2013, 13:26 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate