Rulada cu praz si ciuperci

De Silvia Cireasa 09 Iulie 2011, 06:59 Retete
Ingrediente:
 1/2 kg de ciuperci
 1 pachet cu foi de placinta
 (sunt 2 foi in pachet)
 2 cepe mari
 4 fire de praz
 1 legatura de patrunjel
 4 linguri de ulei
 sare, piper

Mod de preparare:
- Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron.
- Spala prazul si taie-l felii subtiri. Pune-le la calit in ulei cu cealalta ceapa taiata julien, lasa-le sa scada, adauga sare si piper dupa gust. Pune compozitia intr-un castron si adauga patrunjelul tocat marunt.
- Intinde o foaie de placinta si peste ea pune amestecul de praz, ceapa si patrunjel. Apoi intinde urmatoarea foaie peste umplutura de praz si aseaza pe ea ciupercile calite.
- Ruleaza ambele foi, si pune-le la copt intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Se poate servi rece sau calda.


 

Autor Silvia Cireasa 09 Iulie 2011, 06:59 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate