Plachie de vinete

De Silvia Cireasa 27 Noiembrie 2010, 20:26 Retete
Ingrediente:
- 4 vinete
- 60 g făină
- 100 ml ulei
- 2 cepe
- 1 căpăţină usturoi
- 5 roşii
- 2 ardei grasi
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare, piper

Mod de preparare:
Speli vinetele, le cureti de coaja din loc in loc, le tai felii si le sarezi. Dupa 1 ora, le speli, le storci usor si le prajesti in ulei dupa ce le-ai dat prin faina. Toci ceapa si o calesti in ulei, la foc mic, adaugi usturoiul taiat felii pe lungime, ardeii taiati fideluta, rosiile curatate de coaja si seminte si tocate marunt, pătrunjelul verde tocat, sare şi piper, puţină apă şi lasi totul sa fiarba pana scade. Aranjezi vinetele pe o farfurie si torni deasupra sosul. Servim mancarea caldă sau rece.


 

Autor Silvia Cireasa 27 Noiembrie 2010, 20:26 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate