Pastai cu smantana si usturoi

De Silvia Cireasa 26 August 2011, 21:37 Retete
Ingrediente:
1/2 kg pastai crude
3 linguri ulei
1 lingura faina
1 pahar lapte
250 g smantana
1 legatura marar verde
4 catei de usturoi

Mod de preparare:
1. Pastaile, curatate si spalate, se fierb in apa cu putina sare. Dupa fierbere, se scurg de apa si se dau deoparte.
2. Se prepara un sos alb din ulei,faina, lapte si smantana. Se adauga pastaile taiate bucati potrivite si se lasa sa dea in clocot impreuna cu sosul. La sfarsit se adauga marar verde tocat marunt si usturoi maruntit.

 

Autor Silvia Cireasa 26 August 2011, 21:37 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate