Pangasius pane

De Alexandrina Iordache 04 Martie 2012, 14:09 Retete
Ingrediente; 1 kg pangasius, 1-2 oua, faina, condimente, lamaie

Pestele se decongeleaza, se spala si se lasa putin la scurs. Apoi se portioneaza. Se pregatesc ouale cu faina ca pentru snitel. Se unge o tigaie cu ulei si se pun bucatile de peste date prin oul batut cu faina.

Se prajeste, la foc mic, pe ambele parti. Pregatim un platou pe care punem un servetel. Acesta are rolul de a absoarbe grasimea de la prajit. Se pune apoi pestele prajit. Se serveste cu lamaie. Este mai bun rece.

 

Autor Alexandrina Iordache 04 Martie 2012, 14:09 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate