Orez mexican cu pui

De S.Oli 24 Noiembrie 2012, 15:33 Retete
Va propun o reteta extraordinar de simplu de facut si foarte rapida.



Ingrediente:
4 ciocanele de pui;
½ punga orez Mexican Uncle Statis;
½ punga orez cu ciuperci (sau orice alte legume, de ex cu ardei gras). Important este ca ambele pungi sa fie facute de acelasi producator pentru a avea acelasi timp de fierbere;
2 cepe mici,
1 lingurita paprika dulce;
1 lingurita vegeta;
3 linguri ulei;
100 ml suc rosii de casa;
sare;
Piper;
marar verde.

Preparare:
1. Dam in fiert ciocanelele de pui, spumam, carnea o scoatem pe o farfurie si zeama o pastram;
2. Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Adaugam putina zeama strecurata (pana acopera ceapa) si lasam la fiert acoperit, pentru 7 minute;
3. Adaugam condimentele (paprika, vegeta, sare, piper), sucul de rosii si orezul (chiar daca sunt congelate). Adaugam carnea si acoperim cu zeama strecurata;
4. Lasam la foc mic pentru 30 – 35 minute;
5. Stingem focul, adaugam mararul tocat marunt, acoperim oala cu un prosop de bucatarie curat si deasupra punem o farfurie de marimea cratitei (nu mai mica) pentru ca orezul se va umfla in continuare absorbind toata zeama din mancare.

Pofta Buna !

 

Autor S.Oli 24 Noiembrie 2012, 15:33 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate