Muschiulet de vitel cu pastel de legume

De A.Frangu 14 Iunie 2014, 13:21 Retete
Reteta tiroleza Muschiulet de vitel cu pastel de legume face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Ingrediente:
Muschiulet de vitel
Legume:
Dovlecel Zuchini
Praz
Telina
Morcov
Fasole galbena
O crenguta de Rozmarin verde
Ulei de masline Arpis
Sos de soia
Sare
Piper
Zeama de lamaie

Mod de preparare
Muschiuletul de vitel se taie in patru bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de Arpis si se prajeste pe ambele parti.

Se opreste focul si se adauga un amestec din ulei de masline, sos de soia, zeama de lamaie, sare si piper alb. Carnea se va lasa la macerat pana la servire in acest sos.

Legumele se pun la fiert in ordinea urmatoare: mai intai telina si morcovul, apoi, dupa cateva minute, se adauga dovlecelul zuchini, praz, rozmarin si fasolea taiata fideluta. Legumele se fierb pana se ”patrund” dar raman tari.

Mod de servire
Dupa ce legumele s-au patruns, se scurg bine de apa si se aranjeaza pe un platou.

Muschiuletul si sosul se vor pune din nou pe foc pana ce scade sosul si se vor adauga peste legume.

 

Autor A.Frangu 14 Iunie 2014, 13:21 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii