Mancare de ardei gras (Piperchi dinjcate)
Ingrediente:
2 kg ardei gras
1 kg rosii
700 g branza de oaie
5 oua
ulei
sare dupa gust
Mod de preparare:
Ardeii se spala, se sterg si se taie bucati mai mari. Intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Dupa ce s-au calit, se pun rosiile date pe razatoare. Se lasa sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu. Se poate manca si calda si rece.
2 kg ardei gras
1 kg rosii
700 g branza de oaie
5 oua
ulei
sare dupa gust
Mod de preparare:
Ardeii se spala, se sterg si se taie bucati mai mari. Intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Dupa ce s-au calit, se pun rosiile date pe razatoare. Se lasa sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu. Se poate manca si calda si rece.
Scrie un comentariu
Comentarii
Vezi toate comentariile
Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.
Scrie un comentariu