Mancare de ardei gras (Piperchi dinjcate)

De Silvia Cireasa 18 Iunie 2011, 00:37 Retete
Ingrediente:
2 kg ardei gras
1 kg rosii
700 g branza de oaie
5 oua
ulei
sare dupa gust

Mod de preparare:
Ardeii se spala, se sterg si se taie bucati mai mari. Intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Dupa ce s-au calit, se pun rosiile date pe razatoare. Se lasa sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu. Se poate manca si calda si rece.

 

Autor Silvia Cireasa 18 Iunie 2011, 00:37 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate