Doradă mediteraneană
Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Ingrediente
400 g. doradă (o bucată)
50 g. măsline kalamata
60 g. roșii cherry
5 căței de usturoi
3-4 felii de lămâie
Sare și piper după gust
Rozmarin
100 ml. Supă de pește
50 ml. Vin alb
50 ml. Ulei
10 g. pătrunjel
20 g. unt
Mod de preparare
Se prăjește bine dorada, pe ambele părți, în ulei de măsline. Se adaugă roșii cherry, măsline Kalamata și felii de lămâie. Se stropește total cu vin alb și supă de pește. Se adaugă untul tăiat cubulețe și se condimentează cu pătrunjel, piper, sare, rozmarin și usturoi.
Se servește alături de o felie de lămâie și un pahar cu vin alb.
Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.
Scrie un comentariu