Cocurei - reteta traditionala din Maramures

De Alexandrina Iordache 28 Ianuarie 2014, 17:22 Retete
Reteta, traditionala din Maramures,  face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti”. Programul este derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.

Ingrediente:

500 g faina de malai Gold Maya
1 lingura faina alba Gold Maya
1 lingura zahar Margaritar
½ lingurita sare Kotanyi
½ lingurita bicarbonat Dr. Oetker
1 cutie lapte batut Tradi?ii din România (490 ml)

Mod de preparare:
Malaiul Gold Maya se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor.

Se amesteca pana se obtine o coca groasa.

Se unge tigaia cu ulei apoi se ia cate o ligura de compozitie si se pune la prajit.

...
Reteta a fost oferita de Complex Lostrita, din Blidari, judetul Maramures si a fost preparata de Dan Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul Campaniei ”Descopera traditiile culinare romanesti!”.

Fotografia retetei a fost realizata de Point Studio.

 

Autor Alexandrina Iordache 28 Ianuarie 2014, 17:22 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate