Chifteluțe la cuptor - rețetă românească

De A.Frangu 11 Martie 2015, 11:27 Retete

chiftelute la cuptorReţeta Chifteluțe la cuptor face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015.

Ingrediente
Pulpe de pui - 1 kg
ceapă albă - 3 bucăți medii
usturoi - 6 căpățîni
dovlecel - o jumătate
marar - 3 legături
oua - 2 bucăți
ciuperci - 200 g.
psyllium - 1 linguriță
quinoa - 2 linguri
sare - 1 vârf de linguriță
piper - 1 vârf de linguriță
cimbru - 1 linguriță
tarhon - la alegere

Mod de preparare
Se taie carnea de pui mărunt (dupa ce se înlătură pielița). Dovlecelul și ciupercile se taie bucăți mici și se amestecă apoi cu carnea, condimentele și ouăle.
Se formează fiecare chifteluță și se trece prin quinoa. Se pun chifteluțele la copt, în tava tapetată cu hârtie de copt.

Mod de servire
Se servesc în sos marinat sau cu brioșe de legume.

 

Autor A.Frangu 11 Martie 2015, 11:27 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii