Branza de vaca in sos de spanac - reteta indiana

De Alexandrina Iordache 02 Februarie 2014, 08:17 Retete
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.



Ingrediente
100 ml smantana
250 g spanac
150 g  branza de vaca
1 lingurita menta (din India)
Sare Kotanyi– dupa gust
50 g unt
1 lingura de chilli rosu pudra
5 linguri de ulei Arpis
1 rosie
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 lingurita de ghimbir
½ lingurita cunin seminte

Mod de preparare:
Se pune spanacul la fiert.
Ceapa si rosia se toaca marunt, iar ghimbirul se taie in felii subtiri.
Intr-o tigaie cu ulei Arpis se pune la calit usturoiul tocat marunt, ceapa si semintele cunin, timp de 5- 8 minute. Se adauga rosia tocata marunt si se lasa pe foc pana capata o consistenta moale.
Apoi, se adauga restul ingredientelor, cu exceptia spanacului si a branzei, si se lasa pe foc timp de 5- 10 minute.
Dupa acest interval de timp, branza si spanacul se adauga peste compozitie si se lasa in continuare pe foc timp de inca alte 10 minute.
La sfarsit se adauga smantana.
...
Reteta indiana a fost oferita si preparata de Taj Restaurant situat pe Calea 13 Septembrie, nr.127 – 130, Bucuresti, sector 5.

 

Autor Alexandrina Iordache 02 Februarie 2014, 08:17 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate