Amestec mexican cu pui

De S.Oli 14 Decembrie 2012, 19:35 Retete
Ce este mai frumos decat o mancare care se face singura si e si foarte gustoasa pe deasupra? Incercati si o sa vedeti ca puteti gati o mancare gustoasa si usoara.



Ingrediente:
4 aripioare mari;
3 cartofi mijlocii;
1 punga amestec mexican de legume (400 gr);
2 cepe mici;
3 linguri ulei;
50 ml suc de rosii;
2 lingurite vegeta;
1 lingurita paprika dulce;
½ lingurita cimbru;
½ lingurita piper;
sare;
marar.

Preparare:
1. Dam in fiert carnea de pui dupa ce am spalat-o si portionat-o. Daca folosim aripioare, le taiem in doua. Spumam, scoatem carnea pe o farfurie si pastram zeama;
2. Ceapa o taiem marunt iar cartofii cuburi;
3. Calim ceapa in ulei pana devine translucida, adaugam apa sa o acopere si lasam sa dea in fiert (aprox 5 minute). Adaugam apoi condimentele (vegeta, paprika, cimbru, piper, sare), sucul de rosii, amestecul de legume, carnea si cartofii. Acoperim cu zeama de la carne strecurata. Mai adaugam apa astfel incat sa acopere si cartofii (dar nu total);
4. Gatim la foc mic pentru aproximativ 45 – 50 minute. Daca dorim sosul putin mai gros putem adauga o lingurita de faina in sucul de rosii inainte sa-l punem (amestecam bine mixul);
5. Se serveste cu marar tocat marunt.

Va recomand servirea alaturi de gogonele murate.
Pofta Buna !

 

Autor S.Oli 14 Decembrie 2012, 19:35 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii