Mancare de brozbe - Reteta veche din Banat0
Reteta veche din Banat “Mancare de brozbe” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, Rus...
Reteta veche din Banat “Mancare de brozbe” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, Rus...
Reteta chinezeasca ”Banana în caramel” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” si a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing Bucur...
Reteta chinezeasca Creveti si calamari cu legume face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”. Ea a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing ...
Salata cu tofu si frunze de telina est o reteta chinezeasca. Ea face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” si a fost oferita si preparata de Restaurantul ...
Reteta veche din Ardeal “Clepezeu” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” si a fost primita din Marginimea Sibiului, Judetul...
Reteta veche din Ardeal “Zama de paparada” (Ciorba de omleta) a fost primita din satul Ighisu Vechi, Judetul Sibiu (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul...
Reteta mexicana a fost oferita si preparata de Restaurantul El Torito si face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice,...
Reteta mexicana ”Guacamole” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat ...
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu ...
Reteta veche din Ardeal “Coaca” provine din satul Lazesti, Comuna Vadul Motilor (Judetul Alba) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul Campaniei ”Descopera tradi...
Reteta italiana ”Risotto al negro di seppie” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communic...
Reteta traditionala din Ardeal “Paturi” a fost primita de la Pensiunea Valea Mariilor, Com. Sant, Sat Valea Mare, Judetul Bistrita-Nasaud (Ardeal) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a....
Reteta italiana face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis...
Reteta traditionala din Ardeal ”Tinsurica” (sau ”Intinsura”) provine din satul Lazesti, Comuna Vadul Motilor (Judetul Alba) si a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in ...
Ton Tataki cu piure de spanac - reteta italiana, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communication...