Mâncare de limba cu praz si masline - reteta olteneasca0
Reteta “Mâncare de limba cu praz si masline” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşti!” si este folosita...
Reteta “Mâncare de limba cu praz si masline” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşti!” si este folosita...
Reteta moldoveneasca “Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşti!” deru...
Reteta veche “Tocana ca la moldoveni, cu coltunasi” este folosita in satele din Moldova de peste Prut. Reteta a fost preparata la Crama Moldovita, in cadrul Campaniei ”Descopera traditiile culin...
Reteta veche “Zeama moldoveneasca” este folosita in satele din Moldova de peste Prut. Reteta a fost preparata la Crama Moldovita, in cadrul Campaniei ”Descopera traditiile culinare romanesti!”...
Reteta germana mar în foetaj face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu...
Reteta veche “Topchit” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communication...
Reţeta germană ”Coastă de porc friptă la grătar” face parte din programul de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russe...
Colacul miresei (Turta miresei) este considerat cel mai important colac al nunții, fiind de obicei rotund, impodobit cu diverse ornamente și împletituri. Motivul caracteristic al colacului de...
Reteta veche din Crisana “Smaren bucovinean” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, R...
Reteta tiroleza, Ciolan de porc cu galuste de cartofi, a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii...
Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publi...
Reteta tiroleza Muschiulet de vitel cu pastel de legume face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Commun...
Reteta veche din Banat “Galuste de cartofi” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” si se prepara in special in Banatul de mu...
Reteta veche din Banat “Supa de ceai” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” si a fost obtinuta de la Rene Demeter din Caran...
Reteta chinezeasca ”Rață Peking ” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani în bucatariile lumii” si a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing din Bucuresti...