Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte0
Reţeta mediteraneană ”Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte” face parte din a 2-a editie a programului de educaţie culinara “50 de saptamani in bucatariile l...
Reţeta mediteraneană ”Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte” face parte din a 2-a editie a programului de educaţie culinara “50 de saptamani in bucatariile l...
Reţeta mediteraneană ”Piept de curcan cu sos sweet chily si sparanghel” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile ...
Reţeta românească ”Taci și înghite” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program d...
Reţeta Chifteluțe la cuptor face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii pu...
Ingrediente pentru patru portii:- 2 pești- 5 cartofi mici- 1 morcov- o ceapa- 4 catei de usturoi- 1 ou- sare, piper, marar, patrunjel- o lingura amidon alimentar- 4-5 linguri pesmet sau malaiMod de p...
Cine nu a auzit de faimosul borș de pește gatit cu apa din Dunare, pregatit din cinci feluri de pește? Prezentam mai jos reteta traditionala al carei secret îl stiu cel mai bine gospodinele d...
Reţeta italiană ”Tagliatelle con vitelo” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat d...
Reţeta italiană ”Platou din fructe de mare cu biban” face parte din a doua ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, prog...
In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o pâine ritualică, indulcită, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat &i...
Reteta “Rosii umplute cu carne de pasare” este folosita în Muntenia si face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşt...
Reteta romaneasca ”Scaricica afumata in sos de bere neagra” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii p...
Reţeta ”Saramura boiereasca de crap” este o reteta romaneasca si face parte din programul de educaţie culinara “50 de saptamani în bucatariile lumii” derulat de agenţi...
Ingrediente1 kg faina alba Gold Maya BL00 0,5 l de apa calduta 60 g de drojdie 1 lingurita sare Mod de preparareSe dizolva drojdia in o cana de apa calduţa. Intr-un castron se pune faina Gold M...
Reteta “Placinta olteneasca” este folosita in Oltenia si face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera tradiţiile culinare romaneşti!” derulat de...
Reteta mediteraneana ”Cotletele de miel prajite” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani în bucatariile lumii”.Pentru preparare aveti nevoie de urm...