Rosii umplute cu urda si marar

De Silvia Cireasa 02 Septembrie 2011, 23:20 Retete
Ingrediente:

- 4 rosii potrivite
- 1 ardei gras rosu
- 300g urda proaspata
- 50 g unt
- o legatura de marar
- sare
- piper

Mod de preparare:

1. Se taie capacelele rosiilor, se curata de pulpa si seminte cu ajutorul unei lingurite si se lasa 10 minute la scurs. Se taie capacelul la ardeiul gras si se scoate cotorul cu seminte.
2. Separat se freaca urda cu untul, mararul verde tocat marunt, condimentandu-se dupa gust cu sare si piper.
3. Se umplu rosiile si ardeiul gras cu aceasta compozitie, cu ajutorul unei lingurite.
4. Pentru un aspect original, puteti folosi frunzulite de marar pentru ornat, felii de ardei gras taiate subtiri sau puteti aseza peste umplutura de urda capacelele taiate de la rosii, ca niste palariute.


 

Autor Silvia Cireasa 02 Septembrie 2011, 23:20 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate