Tartă cu dovlecei și brânză

Tartă cu dovlecei și brânză0

👤Alexandrina Iordache 🕔08 Septembrie 2020, 16:10

Rețeta de mai jos este foarte bună și ușor de pregătit. Cantitățile sunt pentru o tavă de 30x20 cm.Ingrediente: 500 g dovlecei rașiun morcov ras150 g făină250 g brânză (telemea sau ...

Citeste tot articolul
Pui pe sticlă (suport special) la cuptor

Pui pe sticlă (suport special) la cuptor0

👤S.Oli 🕔30 Mai 2020, 22:11

  Rețeta de mai jos se poate realiza atât pe sticlă cât și pe un suport ceramic special pentru pui. Eu am folosit suportul pe care l-am achiziționat de la un magazin cu produse d...

Citeste tot articolul
Plăcintă cu iaurt și griș

Plăcintă cu iaurt și griș0

👤Alexandrina Iordache 🕔23 Mai 2020, 17:25

Vă invit să pregătiți un dulce foarte gustos și ușor de realizat.Ingrediente:o găletușă iaurt mai gras (cca 850-900 gr)6 ouă8 linguri zahăr4 linguri griș4 linguri făinăo linguriță pr...

Citeste tot articolul
Macrou la cuptor pe pat de legume și suc de rosii

Macrou la cuptor pe pat de legume și suc de rosii0

👤A.Frangu 🕔30 Noiembrie 2018, 15:31

Ingrediente:2 buc. macrou3-4 cepe2-3 morcovisuc de roșiisarepipercimbruusturoiPreparare:Se curățele peștele după ce a fost decongelat, se elimină capul, coada și aripioarele. Se spală bine și...

Citeste tot articolul

Chec pufos2

👤Alexandrina Iordache 🕔18 Februarie 2017, 14:26

Ingrediente pentru două checuri:- 10 ouă- 2 cani zahar- 2 căni făină- 10 linguri ulei- esențe, coajă portocală, lămâie- un pliculeț zahăr vanilinat- 2 linguri cacaoMod de preparare:Se...

Citeste tot articolul

El Pato Passion - un desert special de Ziua Îndrăgostiților0

👤Redactia 🕔13 Februarie 2017, 15:35

El Pato Passion este o rețetă de desert pe bază de ciocolată, creată de restaurantul El Pato pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Ingrediente pentru blatul de tort 200 g. ciocolat...

Citeste tot articolul

Floare îndrăgostită - o rețetă de pizza pentru Valentine’s Day0

👤Redactia 🕔10 Februarie 2017, 14:59

Ingrediente pentru fiecare Floare îndrăgostită pentru 220 g. aluat:- 140 g. Făină albă 00- 1 g. Drojdie proaspătă- 175 ml. Apă filtrată- 4 g. Sare de mareTopping- sos de rosii cu busui...

Citeste tot articolul
Doradă mediteraneană

Doradă mediteraneană0

👤Redactia 🕔19 Decembrie 2016, 09:29

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente400 g. doradă (o b...

Citeste tot articolul
Paste cu mușchi de vită

Paste cu mușchi de vită0

👤Redactia 🕔13 Decembrie 2016, 07:42

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente1 /2 ardei iutePuț...

Citeste tot articolul
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor0

👤Redactia 🕔04 Decembrie 2016, 11:17

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente1 kg. coaste de por...

Citeste tot articolul
Mușchi de vită Wellington

Mușchi de vită Wellington0

👤Redactia 🕔27 Noiembrie 2016, 13:01

Rețeta a fost preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente500 g. Muschi...

Citeste tot articolul
Cheesecake (prăjitură cu cremă de brânză și dulceață din fructe de pădure)

Cheesecake (prăjitură cu cremă de brânză și dulceață din fructe de pădure)0

👤Redactia 🕔29 Octombrie 2016, 13:47

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente pentru blat Biscui...

Citeste tot articolul

Atelierul de gusturi - Programul educational culinar pentru tinerii bucătari0

👤Redactia 🕔17 Octombrie 2016, 15:39

În perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017 va fi derulat programul de educație culinară “Atelierul de Gusturi", cu scopul de a sprijini tinerii bucătari cu sfaturi și inf...

Citeste tot articolul
Rețetă franțuzească: Pâté de foie gras

Rețetă franțuzească: Pâté de foie gras0

👤Alexandrina Iordache 🕔11 Iunie 2015, 11:24

Reţeta franțuzească ”Pâté de foie gras” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derula...

Citeste tot articolul
Coaste de porc marinate, la gratar

Coaste de porc marinate, la gratar0

👤Alexandrina Iordache 🕔09 Iunie 2015, 13:07

Reteta Coaste de porc marinate, la gratar face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publi...

Citeste tot articolul