Chec pufos

Chec pufos0

👤Alexandrina Iordache 🕔18 Februarie 2017, 14:26

Ingrediente pentru două checuri:- 10 ouă- 2 cani zahar- 2 căni făină- 10 linguri ulei- esențe, coajă portocală, lămâie- un pliculeț zahăr vanilinat- 2 linguri cacaoMod de preparare:Se...

Citeste tot articolul
El Pato Passion - un desert special de Ziua Îndrăgostiților

El Pato Passion - un desert special de Ziua Îndrăgostiților0

👤Redactia 🕔13 Februarie 2017, 15:35

El Pato Passion este o rețetă de desert pe bază de ciocolată, creată de restaurantul El Pato pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Ingrediente pentru blatul de tort 200 g. ciocolată...

Citeste tot articolul
Floare îndrăgostită   - o rețetă de pizza pentru  Valentine’s Day

Floare îndrăgostită - o rețetă de pizza pentru Valentine’s Day0

👤Redactia 🕔10 Februarie 2017, 14:59

Ingrediente pentru fiecare Floare îndrăgostităpentru 220 g. aluat:- 140 g. Făină albă 00- 1 g. Drojdie proaspătă- 175 ml. Apă filtrată- 4 g. Sare de mareTopping- sos de rosii cu busuioc...

Citeste tot articolul
Doradă mediteraneană

Doradă mediteraneană0

👤Redactia 🕔19 Decembrie 2016, 09:29

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente400 g. doradă (o b...

Citeste tot articolul
Paste cu mușchi de vită

Paste cu mușchi de vită0

👤Redactia 🕔13 Decembrie 2016, 07:42

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente1 /2 ardei iutePuț...

Citeste tot articolul
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor0

👤Redactia 🕔04 Decembrie 2016, 11:17

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente1 kg. coaste de por...

Citeste tot articolul
Mușchi de vită Wellington

Mușchi de vită Wellington0

👤Redactia 🕔27 Noiembrie 2016, 13:01

Rețeta a fost preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente500 g. Muschi...

Citeste tot articolul
Cheesecake (prăjitură cu cremă de brânză și dulceață din fructe de pădure)

Cheesecake (prăjitură cu cremă de brânză și dulceață din fructe de pădure)0

👤Redactia 🕔29 Octombrie 2016, 13:47

Rețetă preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente pentru blat Biscui...

Citeste tot articolul

Atelierul de gusturi - Programul educational culinar pentru tinerii bucătari0

👤Redactia 🕔17 Octombrie 2016, 15:39

În perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017 va fi derulat programul de educație culinară “Atelierul de Gusturi", cu scopul de a sprijini tinerii bucătari cu sfaturi și inf...

Citeste tot articolul
Rețetă franțuzească: Pâté de foie gras

Rețetă franțuzească: Pâté de foie gras0

👤Alexandrina Iordache 🕔11 Iunie 2015, 11:24

Reţeta franțuzească ”Pâté de foie gras” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derula...

Citeste tot articolul
Coaste de porc marinate, la gratar

Coaste de porc marinate, la gratar0

👤Alexandrina Iordache 🕔09 Iunie 2015, 13:07

Reteta Coaste de porc marinate, la gratar face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publi...

Citeste tot articolul
Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte

Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte0

👤Alexandrina Iordache 🕔05 Mai 2015, 10:58

Reţeta mediteraneană ”Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte” face parte din a 2-a editie a programului de educaţie culinara “50 de saptamani in bucatariile l...

Citeste tot articolul
Piept de curcan cu sos sweet chily și sparanghel

Piept de curcan cu sos sweet chily și sparanghel 0

👤Alexandrina Iordache 🕔10 Aprilie 2015, 10:25

Reţeta mediteraneană ”Piept de curcan cu sos sweet chily si sparanghel” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile ...

Citeste tot articolul
 Taci și înghite - reteta românească

Taci și înghite - reteta românească0

👤Alexandrina Iordache 🕔17 Martie 2015, 07:33

Reţeta românească ”Taci și înghite” face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program d...

Citeste tot articolul
Chifteluțe la cuptor - rețetă românească

Chifteluțe la cuptor - rețetă românească0

👤A.Frangu 🕔11 Martie 2015, 11:27

Reţeta Chifteluțe la cuptor face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii pu...

Citeste tot articolul